Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokereille tappio runkosarjan päätöspelissä

Jokereille tappio runkosarjan päätöspelissä

 

Jokerit kärsi kotikaukalossa perjantai-illan KHL-näytelmässä 3–5-tappion Teemu Pulkkisen edustamalle Dinamo Minskille. Brian O´Neill rikkoi runkosarjan päätösottelussa Jokereiden KHL-ajan piste-ennätyksen.

Läntisessä konferenssissa neljänneksi sijoittunut Jokerit ja mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo tovi ennen runkosarjan päättymistä hukannut Dinamo Minsk iskivät yhteen Hartwall Arenalla. Jokerit oli voittanut kauden kolme edellistä kohtaamista, mutta tällä kertaa oli KHL:n valkovenäläisjoukkueen vuoro juhlia.

Maanantaina pudotuspelit Helsingissä Dynamo Moskovaa vastaan aloittavan Jokereiden pelaamisessa näkyi selvästi, ettei pelissä ollut panosta. Dinamo Minsk halusi voittoa runkosarjan päätöspelissään enemmän ja ratkaisi tasaisen ottelun päätöserässä.

– Nämä runkosarjan viimeiset pelit ovat olleet meille vaikeita, koska niissä ei ole ollut panosta ja ajatukset ovat tietyllä tavalla olleet jo pudotuspeleissä, Jokeri-hyökkääjä Brian O´Neill myönsi.

– Olen iloinen, ettei kukaan loukkaantunut tänään. Ryan (Zapolski) oli maalissa hyvä, mutta lahjoitimme vastustajalle liian halvalla maalit. Oli mukava nähdä Ryanin pelaavan noin hyvin ja toivottavasti sama vire jatkuu, O´Neill kehui maamiestään.

Jokereilta maaliverkkoa heiluttivat puolustaja Jesper Jensen, voimalaituri Nicklas Jensen ja Geoff Platt.

Helsinkiläisten avausmaaliin syöttöpisteen saalistanut Brian O´Neill rikkoi Steve Mosesin nimissä olleen Jokereiden KHL-ajan piste-ennätyksen. O´Neill saalisti runkosarjan 62 ottelussa tehot 13+45=58.

Jokereiden kaikkien aikojen yhden kauden piste-ennätys on Ville Leinon nimissä kaudelta 2007–08 (77 pistettä).

– Steve teki oman ennätyksensä 60 ottelussa ja minä 62 ottelussa. Ehkä tämä on sitten 62 ottelun Jokereiden piste-ennätys. Onhan se hienoa saavuttaa tällainen ennätys. Meillä on hyökkäysvoimainen joukkue, olemme tehneet paljon maaleja ja olen saanut pisteiden teossa tukea joukkuekavereilta, O´Neill kiitti.

– Steve tuli keskiviikon pelissä jo onnittelemaan minua ja nyt avauserässä hän teki samoin. Se oli tyylikäs ele, O´Neill valotti.

Kolmella ketjulla pelanneen Dinamo Minskin maaleista vastasivat Patrick Wierchioch, kahdesti onnistunut konkarisentteri Alexei Tereshchenko, Quinton Howden ja voittomaalin ohjannut Teemu Pulkkinen.

Jokerit aloittaa KHL:n läntisen konferenssin puolivälieräsarjan Juuso Hietasen ja Miika Koiviston edustamaa Dynamo Moskovaa vastaan maanantaina Helsingissä.

– On mielestäni ihan hyvä asia, että pudotuspelit alkavat näin nopeasti. Kaksi päivää on ihan hyvä aika ladata akut. Olemme valmiita, kun kiekko tippuu jäähän. Odotan innolla pudotuspelejä, O´Neill kommentoi.

Dynamo Moskova on ollut Jokereille melkoinen peikko, sillä Vadim Shipachyovin tähdittämä joukkue on kaatanut helsinkiläiset runkosarjassa 11 kertaa peräkkäin. Tätä tilastoa ei kuitenkaan Jokeri-leirissä sen enempää mietitä.

– Meillä oli vuosi sitten Sotshia vastaan samankaltainen saldo, mutta selvitimme sen ottelusarjan hienosti. Pudotuspelit ovat aina ihan eri juttu, O´Neill päätti.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää