Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Tulevaan käsipallon SM-liigakauteen valmistautuva helsinkiläisjoukkue vahvistuu merkittävästi omien kasvattien tehdessä paluun punapaitaan.

Tarkennuksia Veikkausliigan otteluohjelmaan

Veikkausliigan kauden 2012 otteluohjelmaan on tehty tarkistuksia.

Lue lisää
Pohjanpalolle maalipörssin kärkipaikasta sakot

Veikkausliigakauden viides kierros huipentui viikonloppuna kärkikamppailuun HJK - FC Inter ja tuo ottelu puolestaan viime hetkille, jolloin HJK:n Joel Pohjanpalo iski joukkueelleen 2-1-voittomaalin.

Lue lisää
Hetenyi, Tuohimaa ja Ben-Amor jatkosopimuksiin

Jokerit on tehnyt ensi kautta koskevat jatkosopimukset maalivahtien Zoltan Hetenyin ja Frans Tuohimaan sekä hyökkääjä Semir Ben-Amorin kanssa.

Lue lisää
Wolverines takamatkalta toiseen EFL-otteluun

Amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari Helsingin Wolverines on suuren haasteen edessä lauantaina Vantaan ISS Stadionilla.

Lue lisää
HIFK julkaisi tukun sopimuksia

HIFK on julkaissut tukun uusia sopimuksiaan.

Lue lisää

Hallitsevan mestarin valmentaja vaihtui

Amerikkalaisen jalkapallon hallitsevan Suomen mestarin Helsingin Wolverinesin päävalmentaja vaihtuu.

Lue lisää
Joonas Rask Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Joonas Raskin kanssa.

Lue lisää
Tuukka Kiviranta ja Tiia Raitanen huhtikuun kuukauden pelaajat

Salibandyn huhtikuun pelaajat tulevat odotetusti kevään mestarijoukkueista.

Lue lisää
Saku Lehti jatkaa SSV:n pakkina

Saku Lehti on solminut kaksivuotisen sopimuksen SSV:n kanssa.

Lue lisää
SSV:n sentteriosasto vahvistuu

SSV on solminut kaksivuotisen sopimuksen Riku Kekkosen kanssa.

Lue lisää
Tapanilan Erä ensi kauteen nuorilla maalivahdeilla

Tapanilan Erä luottaa ensi kaudella nuoriin maalivahteihin kun joukkueen sopimusvahdit ovat 1991 syntyneet Santtu Strandberg ja Arttu Puska haastajanaan nuorten maajoukkuetorjuja Markus Laakso.

Lue lisää
Seinäjoen Peliveljet katkaisi SSV:n mestaruusputken

Seinäjoen Peliveljet juhlii seurahistorian ensimmäistä salibandyn miesten Suomen mestaruutta voitettuaan viidennessä finaalissa kotikentällään SSV:n luvuin 4-2.

Lue lisää
SSV voitti Seinäjoella

SSV voitti ensimmäisen finaalikoitoksen lukemin 5-8.

Lue lisää
Maaliskuun pelaajiksi valittiin Mikko Kohonen ja Eliisa Alanko

Salibandyn maaliskuun pelaajiksi on valittu Seinäjoen Peliveljien Mikko Kohonen ja Tampereen Classicin Eliisa Alanko.

Lue lisää
SSV selvitti tiensä välieriin

SSV otti kolmannen voittonsa puolivälierissä ja päätti Erän kauden suoraan kolmessa ottelussa.

Lue lisää
Markus Huhtimo SSV:n valmennukseen

Markus Huhtimo on solminut SSV:n kanssa kaksivuotisen valmentajasopimuksen.

Lue lisää
Egyptiläiskärki liittyy HJK:n leirivahvuuteen

Turkin Belekissä parhaillaan leireilevä HJK testaa egyptiläishyökkääjä Sherif Ashrafia leirin loppuosan ajan.

Lue lisää
Erä kesti kaksi erää SSV:n kyydissä

SSV:n ja Erän ensimmäinen kohtaaminen päättyi Viikinkien loistavan kolmannen erän jälkeen lukemiin 9-3.

Lue lisää
Jani Helenius palaa Sveitsistä Tapanilan Erään

Salibandyliigan Tapanilan Erä tiedottaa hyökkääjä Jani Heleniuksen palaavan seuraan ensi kaudeksi Sveitsin liigasta.