Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Kouvot pitkitti ratkaisua, välierät jatkuvat lauantaina Kisiksellä

Torpan Pojat oli jo taittaa Kouvolan Kouvojen selkärangan kolmannen välieräottelun kolmannella jaksolla Kouvolan Mansikka-aholla torstaina.

Lue lisää
Päivän kysymys -kilpailu alkaa

UrheiluSuomi.comin sivuilla alkaa huomenna keskiviikkona (21.4.2010) uusi kilpailu.

Lue lisää
ToPo ratsasti Pearsonin harteilla toiseen välierävoittoon

ToPo pelasi Kisahallin illassa pudotuspelien 20 heikointa minuuttiaan, mutta kiri toisaalta tauon jälkeen ehkä parhaalla viisiminuuttisellaan koko keväänä.

Lue lisää
ToPo kävi ryöstöretkellä Mansikka-aholla, välierien kotietu stadilaisille

Täydet viisi matsia Korisliigan puolivälierien avauskierroksella tahkoamaan joutunut Kouvolan Kouvot jäi täysin altavastaajaksi välierien avausottelussa Kouvolassa sunnuntaina.

Lue lisää
SSV voitti neljännen perättäisen salibandykullan

Tapanilan Erä laittoi SSV:n tiukille tämän vuoden finaaleissa. Ottelusarja venyi aina viidenteen otteluun ja rankkarikisaan asti.

Lue lisää
TomPo nousi I divisioonaan

Torpan Poikien kakkosjoukkue TomPo nousi miesten I divisioonaan.

Lue lisää

ToPo vaikeuksien kautta välieriin - sinnikäs Korihait piinasi pitkään

ToPo saa välittömästi kotihurmoksen taakseen, kun Jumppa Niskanen naulaa kolmosen haamuetäisyyksiltä hyökkäysajan päättyessä ToPon ensimmäisessä hyökkäyksessä.

Lue lisää
SSV:n Juho Järvinen valittiin kuukauden pelaajaksi

Salibandyn kuukauden pelaajiksi on valittu helsinkiläisen SSV:n hyökkääjä Juho Järvinen.

Lue lisää
ToPo antoi tyrmäysiskun Korihaille pudotuspeliavauksessa

ToPon hyökkäyspelissä on alusta alkaen kaikki kohdallaan.

Lue lisää
Puolivälierien avausottelu ToPo-Korihait Kisiksellä keskiviikkona

Valmentaja Tomi Kaminen korosti Torpan Poikien varsinaisen runkosarjakauden alkaneen vasta helmikuun alussa, jolloin Hanno Möttölä liittyi ensimmäisen kerran joukkueen harjoituskokoonpanoon.

Lue lisää
ToPo ja Kouvot käärivät runkosarjakautensa pakettiin tiistaina Kisiksellä

Kaikkiaan 44 ottelun mittaisen Korisliigan runkosarjakauden 2009/10 viimeinen ottelukierros.

Lue lisää
Kataja mittaa ToPon kunnon maanantain tv-ottelussa

Runkosarjakauden 2009/10 kaikkiaan 41. runkosarjakierros sekä Torpan Poikien toiseksi viimeinen kotiottelu.

Lue lisää
Bewe Sport on kaukalopallon Suomen mestari 2010

Bewe Sport on Kaukalopalloliigan 20. juhlakauden mestari. Se kukisti vuosi sitten SM-kultaa juhlineen Porin Kärpät neljännessä finaalissa lukemin 11–8 ja otti kullat voitoin 3–1.

Lue lisää
Bewen Harri Hautajoesta Maaliskuun pelaaja

Kaukalopalloliiga on valinnut Bewen 26-vuotiaan hyökkääjän Harri Hautajoen maaliskuun pelaajaksi.

Lue lisää
Puolustava mestari kumosi ToPon kotisalissaan

Puolustava koripallon miesten Suomen mestari Namika Lahti otti ison harppauksen kohti pudotuspelejä päihittämällä Torpan Pojat lauantaina kotonaan 91-79.

Lue lisää
Petteri Bergman jatkaa päävalmentajana ensi kaudellakin

Petteri Bergman jatkaa Tapanilan Erän päävalmentajana myös ensi kaudella.

Lue lisää
HIFK:n Mika Mutikainen maaliskuun pelaaja

Mika Mutikainen on valittu Bandyliigan maaliskuun pelaajaksi.

Lue lisää
ToPo karkasi kesyltä Karhulta

Kiltisti sanottuna perjantai-illan matsista puuttui lähes kokonaan lataus.

Lue lisää
SSV eteni välieriin

SSV voitti kolmannessa puolivälieräottelussa Happeen 3-1 ja jatkaa välieriin.

Lue lisää
Jani Naumanen torjuu ensi kaudellakin Erässä

Salibandyliigan runkosarjan parhana torjuntaprosentin merkkauttanut Jani Naumanen jatkaa Tapanilan Erän tolppien välissä myös ensi kaudella.